Pioneer DJ oprema za nas predstavlja svetovni klubski standard zato prisegamo na profesionalno DJ opremo katero izposojamo na področju celotne Slovenije, katera zadovolji še tako zahtevne naročnike. Pomemben nam je izgled, velikost in kvaliteta zvočnikov, zato uporabljamo ozvočenje znamke Electro-Voice, ki se uvršča med najboljše znamke na svetu. 

DJ Oprema

Ponujamo vam klubski in festivalski standard Pioneer in Technics profesionalne DJ opreme. Serije XDJ, DDJ, CDJ, in DJM.

Ozvočenje

Zagotovimo odličen zvok na vašem dogodku z najbolj elegantim aktivnim Column PA ozvočenjem na trgu Electro-Voice EVOLVE 50.

Osvetlitev

Poskrbimo za vrhunsko ambientalno osvetlitev. Led tribari, spoti, RGB laserji, CO2 in dim zavese.

Ambient

Izposojamo praktične zložljive visoke cocktail mize, zložljiv DJ pult, zložljiv Barman pult in po dogovoru poskrbimo za ureditev ambienta glede na želje naročnika.

Vizija

PULSE je sinonim za zagotovljeno zabavo in povečan pozitiven srčni utrip. Glasba za nas predstavlja glavni razlog, da sledimo svojim sanjam in prispevamo k realizaciji kvalitetne glasbene scene pri nas, katero skupaj z vami gradimo že od leta 2019. 

 

Naš dolgoročni cilj je aktivno zastopanje kvalitetnih DJ artistov, zastopanje slednjih na tuj trg in promocija elektronske glasbene scene preko lastnih projektov na domačih tleh.  Znanje in dolgoročne izkušnje predajamo na novo generacijo, intenzivno vlagamo v mlade nadobudne DJ-je in DJ-ke ter z ustanovitvijo DJ šole #PULSEschool izpolnjujemo enega izmed ciljev – v Sloveniji ustvarjati nove svetovno znane obraze, ki bodo polnili plesišča.

Vas zanima več?

Shure Mic