Kraljevski dogodek ​​#PULSEcastle povezuje sodobno plesno glasbo z bogato kulturno dediščino v Sloveniji in preko njenih meja. Z zanimivimi turističnimi lokacijami, ki spodbujajo kulturno-kreativno panogo iz lokalnega okolja, krepimo domač turizem in ozaveščamo o zgodovinskih lepotah naše dežele. 

 

Ekipa združuje umetnike s področja glasbenega ustvarjanja ter izvajalce s področja organizacije dogodkov z navdušenci slogana #BeThePULSE.

 

V živo ustvarjen video DJ set predstavi prizorišče dogajanja; grad z okolico, naravno okolje, potencialno turistično destinacijo, prepleteno s srednjeveško kulturo, katerega skupaj s sončnim zahodom in izbrano house glasbo popeljemo pozno v noč

Ptujski grad

Najstarejše mesto v Sloveniji se je obarvalo oranžno in Ptujski grad so osvojili #PULSEvitezi. 🧡

Ptujski grad je torej tretji osvojen grad PULSE vitezov. Zaščitniki House scene so zaprisegli, da te v live-streamu čakajo le vrhunski glasbeni ritmi in izjemni posnetki iz zraka.

Kot dodatek pa je tukaj še kratek izsek iz perspektive grajskih dam:

Osvojena je mariborska Piramida!

#PulseVitezi tokrat osvajajo mariborsko Piramido. Na svoji misiji širjenja House glasbe s pomočjo live-streamov po gradovih širom Slovenije, so se tokrat soočili z več izzivi… slaba dostopnost, nenaklonjeno vreme in celo … Nenapovedan obisk! Vse to in še več si poglej na Youtube kanalu Pulse Agency, kjer te čaka vizualna poslastica.

Video vsebuje intenzivne close up-e lokalnih DJ-ev in množice ljubiteljev domače PULSE house glasbe ter atraktivne posnetke Maribora, ki se skozi lečo drona razprostira pod vznožjem Piramide.

Prvi osvojen grad je Vurberk

Za ušesa je preskrbljeno. Izza DJ mize, ki jo varuje čisto pravi “PULSE Vitez“, prihaja več avtorskih skladb izpod rok PULSE DJ-ev. Zvok se zlije z amfiteatersko zasnovo gradu in s tem ustvari unikatno slušno doživetje.

Oči nam poteši ritmična kombinacija close up-ov DJ-ev ter izjemnih zračnih posnetkov. Ti prikazujejo ostanke gradu z okolico in nasmejane obraze, ki z glasbo in sončnim zahodom naznanjajo začetek viteškega pohoda.

Official 3 Castle Trailer

Podpri Projekt

Da bo mogoče PULSE utrip čutiti še daleč naokoli lahko projekt podpreš z donacijo, ter prispevaš za razvoj in promocijo elektronske glasbe:


Projekt #PulseVitezi lahko podpreš tudi z nakupom v naši PULSE Shop spletni trgovini

Sponzorji

Hvala vsem podpornikom, ki nas spremljate od blizu in daleč, ob tem pa tudi vsem sodelujočim in sponzorjem, ki so omogočili, da bo PULSE utrip mogoče čutiti še daleč naokoli.

Generalni sponzorji:

Ostali sponzorji: