PULSE School

PULSE School programi so namenjeni vsem, tako začetnikom kot tudi tistim, ki želite svoje znanje nadgraditi pod vodstvom izkušenih ter priznanih mentorjev. Izobraževanja so namenjena vsem, ki ste željni novega znanja, vas zanima rokovanje z najsodobnejšo DJ tehniko in imate veselje do glasbe.

Prizadevamo si za razvoj in promocijo elektronske glasbe ter z jasnim ciljem organiziramo PULSE šolo. Poslanstvo kluba je delitev znanj, dolgoletnih izkušenj naših uveljavljenih mentorjev nadarjenim posameznikom in skupinam. Veseli nas, da skozi delavnice, tečaje, dogodke in druženja kakovostno preživljamo čas ter osvajamo nova znanja in tehnične detajle ter kreativne pristope, ki Vam bodo v prihodnje prinašali obilo veselja do glasbe, še večjo željo po učenju ter posledično zaslužek vsem, ki boste osvojili vseh šest PULSE programov izobraževanj in se odločili za profesionalno kariero.

PULSE izobraževanja bodo potekala v društvenih prostorih Kluba PULSE. Izobraževanja potekajo v popoldanskem času. O točni uri vas bomo obvestili po prijavi. Število mest je omejeno. Rok plačila je najkasneje tri delovne dni pred začetkom izobraževanja.

Vabljeni vsi ljubitelji glasbe!

Izobraževanja

OSNOVNI DJ

program vsebuje spoznavanje temeljnih pojmov, orodij in tehnik, na katerih temelji profesionalno vrtenje glasbe. Prav tako zajema predstavitev, priklop in uporabo DJ opreme, spoznavanje fonogramov in formatov nosilcev zvoka, delo s CD playerji in kontrolerji, pravilno uporabo DJ slušalk, svetovanje pri nakupu prve opreme, teorijo vrtenja glasbe ter spoznavanje z mešalno mizo in s sodobnimi predvajalniki ter programi za predvajanje.
560,00€
(16 ur)
Spoznavanje DJ opreme, fonogramov, teorija vrtenja glasbe, svetovanje pri nakupu.
Po plačilu vas bomo kontaktirali in uskladili termin izvedbe.

MASTER DJ

program je nadaljevalna stopnja, v kateri bomo spoznali kreativno uporabo efektov, pridobili podroben vpogled v sodobne računalniške programe kot so Rekordbox in Serato ter obravnavali uporabo različnih tehnik miksanja na večjem številu kanalov istočasno. Posvetili se bomo nadgradnji, urejanju in organizaciji glasbenih baz, pametnim seznamom (smart crates-playlist), urejanju tag-ov, organizaciji podatkov na USB ključkih za hiter in praktičen dostop, prav tako pa se bomo posvetili pomembnosti kreiranju lastnega prepoznavnega stila.
630,00€
(14 ur)
Brezhibno miksanje, povdarek na iznajdljivosti, zahtevnejši DJ Triki, zmožnost samostojnega nastopanja
Po plačilu vas bomo kontaktirali in uskladili termin izvedbe.

VINILKA DJ

program zajema individualne ure, ki so usmerjene v pridobitev znanja uporabe gramofonov in vinilnih plošč, osnovam scratch tehnike, nastavitvam gramofona, čiščenju gramofonskih igel, uporabi primernih čistil ter rokovanju z vinilom.
500,00€
(10 ur)
Nastavitev gramofona, čiščenje gramofonskih igel, scratch tehnike, čiščenje ter rokovanje z vinilom.
Po plačilu vas bomo kontaktirali in uskladili termin izvedbe.

OSNOVNI PRODUCENT

program je namenjen spoznavanju in ustvarjanju elektronske glasbe. Spoznavali bomo funkcije in orodja priljubljenih produkcijskih programov (DAW), kot so FL Studio, Ableton, Logic, Cubase. Prav tako pa bomo kreirali dejanski primer elektronske skladbe, skozi njene elemente (beat-i, melodije, aranžma, efekti).
550,00€
(10 ur)
Spoznavanje elektronske glasbe in uporaba ‘’DAW’’ programov, kreiranje skladbe (beat-i, melodije, aranžma).
Po plačilu vas bomo kontaktirali in uskladili termin izvedbe.

MASTER PRODUCENT

program zajema podrobnejši potek izdelave skladbe v zvrsti elektronske plesne glasbe. Osvojili boste vse veščine, ki so potrebne za izdajo lastne produkcije na največjih svetovnih založbah. Začeli bomo pri sami ideji (melodija, sample, beat), izbiri oz. oblikovanju zvokov (sound design), obdelavi posameznih zvokov (layering, uglaševanje, EQ, kompresiranje, saturacija), postavitvi aranžmaja in celotni obdelavi zvoka (mixing), sledi finalna zvočna podoba (mastering) ter poznavanje svetovnih audio standardov (streaming platforme, vinil, radio, klub).
550,00€
(10 ur)
Podrobno kreiranje skladbe, analiziranje Beatport Top 100 izdaje, spoznavanje svetovnih audio standardov (streaming platforme, vinil, radio, klub).
Po plačilu vas bomo kontaktirali in uskladili termin izvedbe.

MARKETING

program je namenjen pomembnemu, a pogosto pozabljenemu področju. Obravnavali bomo elemente, ključne za grajenje profesionalne DJ kariere, kot so: kreiranje osebne blagovne znamke, priprava biografije in press pack-a, aktivnosti na družbenih omrežjih, priprava materialov za objave (profesionalne fotografije, grafični dizajni ipd.), odnos z naročniki, mediji in poslušalci, pristop k trženju.
225,00€
(5 ur)
Kreiranje blagovne znamke, socialna omrežja, odnos z naročniki, mediji in poslušalci, trženje.
Po plačilu vas bomo kontaktirali in uskladili termin izvedbe.
POMEMBNO:
Izobraževanja se udeležite le, če ste zdravi ter nimate simptomov okužbe s koronavirusom in niste bili izpostavljeni tveganjem za okužbo z novim koronavirusom. Za vstop v zaprte prostore potrebujete masko, pred vstopom si razkužite roke. Upoštevajte priporočila NIJZ: https://www.nijz.si/