Postani DJ – Timotej Gradišnik

Timotej izhaja iz glasbene družine, zato so ritmi elektronike zapisani že v njegov DNA. V svoji dvajset letni karieri je svoje izkušnje nabiral po največjih evropskih in tujih odrih od Ultra Music Europe do rezidenčnega Forestland festiva, vrhunec pa je zagotovo turneja po Kitajskem, kjer so ga množice spoznale zraven velikih svetovnih DJ zvezd, kot je Tiesto.

Kljub veliki želji po osvajanju svetovnih odrov aktivno deluje v Sloveniji, kjer svoje znanje predaja novim generacijam in skrbi za promocijo elektronske glasbe na lokalnem področju. V svoji karieri je bil postavljen pred ogromno izzivov.

Artist
Opis programa

Postani Producent – Jan Bratina

Jan je uveljavljen DJ in producent, ki se najboljše znajde med hitrejšimi techno ritmi.  Kljub njegovi mladosti se lahko pohvali z velikim produkcijskim repertuarjem. 

Med največje uspešnice sodijo Dance of the death, The Power of Zeus, The Wisdom of Athena, Double face in Emona. Da so njegovi proizvodi vrhunski, pričajo tudi odri, ki jih je zasedel in imena s katerimi si je delil le te. Od slavne Ibize, do poljske Warszawe, zabave polne Portugalske in nenazadnje največjih slovenskih prizorišč in festivalov. Potencial v njegovi glasbi so prepoznala že največja imena elektronske glasbe, kot so Umek, Joseph Capriati, Richie Hawtin, Nicole Moudaber, Markantonio, Xenia, Spartaque, The Yellowheads, Paco Osuna, Marco Carola in tako naprej. 

 

Ponosni smo, da lahko na področju produkcije ponudimo talentiranega in hkrati propoznavnega producenta, ki svoje izkušnje še vedno pridno nabira po največjih zabavnih prizoriščih elektronske glasbe po svetu. 

Artist
Opis programa

Marketing – Nina Kitel

Za vsakim brandom stoji še bolj uspešna ženska, Nina Kitel spretno preliva naše ideje in skrbno izbira besede, ki jih spretno ponese v svet digitalnega marketinga. Mentorica programa #PULSEmarketing, kjer skozi individualnim pristopom skrbi za dober branding in opaznost na elektronski glasbeni sceni. Rast in pravilen razvoj naših talentiranih DJ-jev in producentov.

Sodelovala je že z večjimi podjetji in ima za sabo že veliko izkušenj iz nočnih in prav tako poslovnih dogodkov, predvsem tistih povezanih z žlahtnimi kapljicami iz domače prelepe slovenije. Pravi, da so poletni elektronski festivali njena strast, srečali jo boste v prvih vrstah.

Opis programa