Postani DJ – Timotej Gradišnik

Timotej izhaja iz glasbene družine, zato so ritmi elektronike zapisani že v njegov DNA. V svoji dvajset letni karieri je svoje izkušnje nabiral po največjih evropskih in tujih odrih od Ultra Music Europe do rezidenčnega Forestland festiva, vrhunec pa je zagotovo turneja po Kitajskem, kjer so ga množice spoznale zraven velikih svetovnih DJ zvezd, kot je Tiesto.

Kljub veliki želji po osvajanju svetovnih odrov aktivno deluje v Sloveniji, kjer svoje znanje predaja novim generacijam in skrbi za promocijo elektronske glasbe na lokalnem področju. V svoji karieri je bil postavljen pred ogromno izzivov.

Postani Producent – Jan Bratina

Jan je uveljavljen DJ in producent, ki se najboljše znajde med hitrejšimi techno ritmi.  Kljub njegovi mladosti se lahko pohvali z velikim produkcijskim repertuarjem. 

Med največje uspešnice sodijo Dance of the death, The Power of Zeus, The Wisdom of Athena, Double face in Emona. Da so njegovi proizvodi vrhunski, pričajo tudi odri, ki jih je zasedel in imena s katerimi si je delil le te. Od slavne Ibize, do poljske Warszawe, zabave polne Portugalske in nenazadnje največjih slovenskih prizorišč in festivalov. Potencial v njegovi glasbi so prepoznala že največja imena elektronske glasbe, kot so Umek, Joseph Capriati, Richie Hawtin, Nicole Moudaber, Markantonio, Xenia, Spartaque, The Yellowheads, Paco Osuna, Marco Carola in tako naprej. 

 

Ponosni smo, da lahko na področju produkcije ponudimo talentiranega in hkrati propoznavnega producenta, ki svoje izkušnje še vedno pridno nabira po največjih zabavnih prizoriščih elektronske glasbe po svetu. 

Postani DJ – Enej Mlakar

Po uspešno zaključenem izobraževanju #PULSEschool, DJ ANEAS predstavlja vzor in dokaz, kako se dosežejo sanje in veliki odri. Pulse Agency mu je na poti jasno začrtanih ciljev odprla vrata v njegovi samostojni DJ karieri in omogočila prve nastope na večjih festivalih v regiji, kot sta hrvaški Forestland in slovenski Hi Festival. Enej s svojo karizmo in zagnanostjo ter tehnično unikatnim miksanjem, uspešno predaja svoja znanja kot naš najmlajši mentor v #PULSEschool, na kar smo izredno ponosni.

Pravijo, da na mladih svet stoji in zato nam je v ponos, da se njegova učna pot ne konča samo s predajo znanja in pomočjo v začetnih korakih, ampak z vlivanjem vztrajnosti, poguma in motivacije; kot PULSE DJ širi naš pomen in slogan #BeThePULSE.