Naš temeljni cilj je postati vodilna agencija na mednarodni house sceni, poslanstvo pa ustvariti močno platformo, katera omogoča kariero talentov agencije Pulse ne samo doma, ampak tudi globalno. Z našimi »Izobraževalnimi tečaji Pulse« stremimo k iskanju, spodbujanju in izobraževanju glasbenih talentov. Naša glavna vizija je združevanje, zastopanje in promocija skrbno izbranih umetnikov, DJ-jev, producentov, vodij dogodkov, distributerjev in PR agencij po vsem svetu.

Pod okriljem agencije PULSE smo ustvarili že več raznolikih projektov ter navdušili tudi izven meja Slovenije. Zavedamo se, da je lokalna scena pomembna, in takšen je tudi naš namen. Ustvariti house sceno ter lokalni publiki približati svetovni način #BeThePULSE druženja z elektronsko glasbo namenjeno širši publiki.Beseda PULSE za nas predstavlja pozitivni utrip, ki je naš motivator in v kombinaciji z elektronsko glasbo glavni razlog za to, da sledimo svojim sanjam in združujemo lokalno sceno elektronike. PULSE je za nas povezovalec!

Pulse za nas pomeni povezovanje vseh, kateri si prizadevajo za razvoj in promocijo elektronske glasbe v regiji, razvijamo inovativne projekte povezane z lokalnim podjetništvom in promocijo izbranih turističnih destinacij. V času “covid krize” smo si prizadevali za pomoč prizadetim ustvarjalcem iz glasbene, gostinske in turistične panoge, ki so med krizo izgubili prihodke. Predvsem velika želja po razvijanju lokalne glasbene scene pa je vodila v to, da smo začeli intenzivno vlagati v mlade nadobudne DJ-je ter z ustanovitvijo DJ šole PULSEschool izpolnili enega izmed ciljev – v Mariboru ustvarjati nove svetovno znane obraze, ki bodo polnili plesišča. 

“Slovenski house” predstavlja vezo med glasbo in okoljem, stičišče ljudi in idej, most enakosti in enotnosti ter željo po umetniškem izražanju.