Otvoritev Jockey’s Cluba

Pulse Agency / Events / Otvoritev Jockey’s Cluba
Loading Events
Jockey’s Club je prenovljeni lokal na hipodromu v Kamnici. Nov prostor v mestu, kamor se lahko odpravite na izvrstno kremasto italijansko jutranjo kavo in hiter zajtrk na svežem zraku, čez dan na razvajanje ob bogati ponudbi domačih ledenih čajev, limonad in sladic, zvečer pa na odličen koktajl ali kozarec kakovostnega vina.
Sodoben videz z izbranimi detajli ustvarja svetel, prijeten in vabljiv prostor, ki se iz dnevnega užitkarskega lokala, namenjenega sproščanju v zeleni oazi Maribora, spremeni v sproščen prostor za večerno druženje ob koktajlu in prijetni glasbi.
Jockey’s Club uradno odpira svoja vrata v soboto, 11. 6. 2022.
Na idilični lokaciji na prostem z razgledom na jahališče in mariborsko Pohorje bo ob vrhunskih koktajlih izpod rok izkušenih barmanov za prijetno vzdušje, od 21. ure dalje poskrbel Timo G. Slovenski DJ in producent, ki s svojo energijo, emocijami in ekstazo ritma osvaja odre po Evropi in širše. V svet elektronske glasbe bo vse prisotne popeljal s svežimi ritmi house glasbe in svoj nastop začinil še z izvrstnimi vokali.
Dovolite nam, da vas očaramo z idilično lokacijo na prostem, nepozabnim sončnim zahodom ob odlični glasbi, degustaciji vin in prigrizkih.
Za poletno vzdušje na eni najlepših teras si zabeležite 11. junij.
Do takrat pa za pokušino podajamo dostop do svežih ritmov Tima G:
https://soundcloud.com/timogmusic/pulse-vibracije-livestream
Iskreno lepo vabljeni!

Bodi z nami, začuti utrip! #BeThePULSE

Title

Go to Top