#PULSEVITEZI

Štirje slovenski DJ-i in producenti Dino DZ, RGM, SIBBJAG in Ted Funke smo združili moči in ustvarili gibanje #BeThePULSE. Ekipa združuje umetnike s področja glasbenega ustvarjanja ter izvajalce s področja organizacije dogodkov z navdušenci house glasbe. V trenutni situaciji zabavne industrije ustvarjamo nove priložnosti, spodbujamo kreativno sodelovanje in delovanje vseh, ki so in se želijo priključiti PULSE utripu.

Pod znamko #PulseVitezi smo lansirali projekt, ki z inovativnimi live stream-i po gradovih širom Slovenije predstavlja slovensko avtorsko house glasbo, hkrati pa povezuje kulturno dediščino gradov s sedanjostjo.

Ptujski grad

Najstarejše mesto v Sloveniji se je obarvalo oranžno in Ptujski grad so osvojili #PULSEvitezi. 🧡

Ptujski grad je torej tretji osvojen grad PULSE vitezov. Zaščitniki House scene so zaprisegli, da te v live-streamu čakajo le vrhunski glasbeni ritmi in izjemni posnetki iz zraka.

Kot dodatek pa je tukaj še kratek izsek iz perspektive grajskih dam:

Osvojena je mariborska Piramida!

#PulseVitezi tokrat osvajajo mariborsko Piramido. Na svoji misiji širjenja House glasbe s pomočjo live-streamov po gradovih širom Slovenije, so se tokrat soočili z več izzivi… slaba dostopnost, nenaklonjeno vreme in celo … Nenapovedan obisk! Vse to in še več si poglej na Youtube kanalu Pulse Agency, kjer te čaka vizualna poslastica.

Video vsebuje intenzivne close up-e lokalnih DJ-ev in množice ljubiteljev domače PULSE house glasbe ter atraktivne posnetke Maribora, ki se skozi lečo drona razprostira pod vznožjem Piramide.

Prvi osvojen grad je Vurberk.

Za ušesa je preskrbljeno. Izza DJ mize, ki jo varuje čisto pravi “PULSE Vitez“, prihaja več avtorskih skladb izpod rok PULSE DJ-ev. Zvok se zlije z amfiteatersko zasnovo gradu in s tem ustvari unikatno slušno doživetje.

Oči nam poteši ritmična kombinacija close up-ov DJ-ev ter izjemnih zračnih posnetkov. Ti prikazujejo ostanke gradu z okolico in nasmejane obraze, ki z glasbo in sončnim zahodom naznanjajo začetek viteškega pohoda.

Zgodba

“Slovenski house” predstavlja vez med glasbo in okoljem, stičišče ljudi in idej, most enakosti in enotnosti ter željo po umetniškem izražanju. Ob ponudbi lokalnih podjetnikov in gostincev se ponudi tudi marsikatera priložnost za mreženje kreativcev, saj je to idealen čas za izmenjavo mnenj in druženje tistih, ki delijo strast in zanimanje.

Ker je Slovenija obdana z velikim številom starodavnih utrdb, s ponosom naznanjamo, da nas v prihodnosti čaka še več PULSE druženj. Obljubljamo, da bomo “PULSE Viteze” v primeru, da ne bo šlo drugače, s pomočjo vseh video-streaming platform, pripeljali tudi na zaslone Vaših najljubših predvajalnih naprav.

Official 3 castle trailer

Podpri projekt

Da bo mogoče PULSE utrip čutiti še daleč naokoli lahko projekt podpreš z donacijo, ter prispevaš za razvoj in promocijo elektronske glasbe:


Projekt #PulseVitezi lahko podpreš tudi z nakupom v naši PULSE Shop spletni trgovini: